De Veste 13 woningen

Borne - Borne
Actueel aanbod

€ 310.000,- tot € 479.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
158 - 190m2
Kaveloppervlak
227 - 438m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Wonen in Bornsche Maten - De Veste

VERKOOP GESTART!

Wonen in een heerlijke, riante nieuwbouw woning met een prachtige architectuur. En dat in de gezellige wijk de Bornsche Maten. In de Bornsche Maten worden door De Bongerd VOF diversen woningbouwprojecten ontwikkeld de komende jaren. Hier woon je pas echt royaal en eigentijds. Na een dag werken thuiskomen in jouw droomhuis, in de prachtige nieuwe wijk in Borne. Een wijk met een volledig nieuwe invulling, zodat je van alle gemakken bent voorzien.

De Veste
In dit deelplan bieden we 13 koopwoningen aan: drie vrijstaande woningen en 10 twee onder één kap woningen. Alle woningen zijn in de basis voorzien van royale woonkeuken met spoeleiland en complete badkamer. Wat je ook kiest, één ding is zeker: je geniet optimaal van de grote hoeveelheid ruimte. De koopwoningen geven het straatbeeld van de Mekkelhorstweg en de Deurningerweg een volledig nieuwe aanblik. Een aanblik waarin architectuur en natuur prachtig op elkaar aansluiten.
Belangstelling in koopwoningen in De Veste? De verkoop is gestart! Schrijf je nu in op de projectwebsite www.woneninbornschematen.nl en geef je woningvoorkeur aan.

Voorzieningen op loopafstand in Borne
Binnen slechts enkele minuten wandelen, sta je al naast de Bornsche Beek of het Beekpark. In De Veste heb je op loopafstand het levendige centrum waarin het qua voorzieningen aan niets ontbreekt; een sporthal, basisschool De Vonder en een kinderopvang.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Veste 13 woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13
Prijs
€ 310.000,- tot € 479.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijn@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden