Bornsche Maten

Borne - Borne
Actueel aanbod

€ 252.500,- tot € 555.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
227 - 438m2

Over dit project

Nieuwbouw huizen in Borne

Wonen in een heerlijke, riante nieuwbouw woning met een prachtige architectuur. En dat in de gezellige wijk de Bornsche Maten. In de Bornsche Maten worden door De Bongerd VOF diversen woningbouwprojecten ontwikkeld de komende jaren. Onder het kopje koopwoningen op deze website tref je het actuele aanbod van nieuwbouwwoningen. Hier woon je pas echt royaal en eigentijds. Na een dag werken thuiskomen in jouw droomhuis, in de prachtige nieuwe wijk in Borne. Een wijk met een volledig nieuwe invulling, zodat je van alle gemakken bent voorzien.
Belangstelling in koopwoningen in Bornsche Maten?

De verkoop is gestart ! Neem voor meer informatie contact op met één van de drie makelaarskantoren. Voor meer informatie klik HIER.
Voorzieningen op loopafstand in Borne

Binnen slechts enkele minuten wandelen, sta je al naast de Bornsche Beek of het Beekpark. Maar ook voor de bewoners die zich graag onder de mensen bevinden, is De Veste de perfecte uitvalsbasis. In een mum van tijd sta je in het levendige centrum waarin het qua voorzieningen aan niets ontbreekt.


Wonen in Bornsche Maten

Het plangebied van Bornsche Maten ligt in het zuidoosten van de gemeente Borne. Het wordt begrensd door de Rondweg (west), de gemeentegrens met Hengelo (oost en zuid) en het Park Oud Borne met doorkijk naar de wijk Stroom Esch (noord). Bornsche Maten is een nieuwe woonwijk waar ongeveer 2.700 woningen worden gebouwd.
Ontdek Bornsche Maten!

Bornsche Maten is de jongste woonwijk van Borne. De wijk is opgebouwd uit zeven buurten met elk een eigen woonsfeer. Allen liggen rond het Bornsche Beekpark. Nieuw Borne, Oost Esch en Tuinstad zijn grotendeels ontwikkeld. Momenteel worden er nog veel woningen gebouwd in de plandelen Nieuw Borne, Tuinstad, Singelwonen en De Veste.

Het deelgebied de Veste maakt onderdeel uit van de Bornsche Maten. Maar ook de wijk zelf is goed voorzien van faciliteiten. Zo vind je in De Veste een multifunctionele voorziening met daarin onder meer een sporthal, basisschool De Vonder en een kinderopvang. Daarbij zijn op loopafstand de Beekparkschool en nog een kinder- opvang locatie aanwezig. De Veste in Borne is de ideale uitvalsbasis wanneer je wilt genieten van de Twentse rust.


Nieuwbouw in Bornsche Maten

In Borne worden in verschillende deelgebieden koopwoningen aangeboden in de Bornsche Maten op initiatief van Bouwontwikkeling De Bongerd v.o.f., een samenwerking tussen VanWonen, Droste Vastgoedontwikkeling, Dura Vermeer, Oude Wolbers en Trebbe.
De Veste

In dit deelplan bieden we 13 koopwoningen aan: drie vrijstaande woningen en 10 twee onder één kap woningen. Alle woningen zijn in de basis voorzien van royale woonkeuken met spoeleiland en complete badkamer. Wat je ook kiest, één ding is zeker: je geniet optimaal van de grote hoeveelheid ruimte. De koopwoningen geven het straatbeeld van de Mekkelhorstweg en de Deurningerweg een volledig nieuwe aanblik. Een aanblik waarin architectuur en natuur prachtig op elkaar aansluiten.
De Maten West

De Maten is hét nieuwste deelplan in de Bornsche Maten. De 17 woningen ‘Avondroodvlinder’ zijn verdeeld over 3 rijen met een uitgesproken dorps karakter. De bijzondere kapvorm, de verscheidenheid in gevels en de warme steenkleuren geven de woningen een karakteristieke uitstraling.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bornsche Maten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
70
Prijs
€ 252.500,- tot € 555.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden