Eschwonen - Havezathe

Borne - Borne
Actueel aanbod

€ 367.500,- tot € 549.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 189m2
Kaveloppervlak
235 - 444m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

In een veilige en kindvriendelijke woonwijk in Bornsche Maten, aan de rand van het fraaie buitengebied van Borne, wordt Havezathe gerealiseerd. Hier bouwen we 24 twee-onder-een-kap-woningen en 11 vrijstaande woningen met een sterke eigen identiteit en een luxe uitstraling. Behalve tussen vrijstaand en twee-onder-een-kap kun je ook nog kiezen tussen een woning met een stolpkap of een traditionele zadeldak.

Het eerste wat in het oog springt in Havezathe zijn de verschillende kapvormen. Een stolpkap geeft een mooi jaren ’30-effect aan je woning. Bijkomend voordeel is dat je huis met deze kapvorm heel veel ruimte heeft. Het traditionele zadeldak is een echte klassieker die zich moeiteloos aanpast aan verschillende bouwstijlen en mede daarom nog steeds populair is. Het zadeldak is tevens in hoge weer- en windbestendig en zorgt voor een goede afvoer van het hemelwater.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eschwonen - Havezathe
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35
Prijs
€ 367.500,- tot € 549.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden