Oost Esch

Borne
Actueel aanbod

€ 279.000,- tot € 357.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 107m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Het appartementencomplex Oost Esch wordt gebouwd in de gelijknamige buurt, nabij de hoofdtoegang van de wijk Bornsche Maten.

De buurt is voor het grootste deel klaar en al bewoond. Wat nog rest zijn de twee appartementencomplexen aan Het Reef, waaronder een complex met 27 huurappartementen en appartementencomplex Oost Esch met daarin 15 luxe koopappartementen. De twee complexen zijn gelegen in een fraaie groene setting, met tussenen naastgelegen wadi's en bestaande bomen.
15 luxe koopappartementen
Appartementencomplex Oost Esch heeft keuze uit tien types appartementen die geclusterd zijn in type A, B, C en D, verdeeld over vier woonlagen. Ieder appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats.
Overdekt parkeren
Het complex beschikt over een groot aantal overdekte parkeerplaatsen die zijn toegewezen aan de appartementen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor bezoek om te parkeren. Alle parkeerplaatsen zijn gesitueerd aan de voorzijde, aan Het Reef.
Energiezuinig en gasloos
Bij de appartementen zullen de maandelijkse energielasten erg laag zijn. Het gebouw wordt volgens de huidige maatstaven gasloos en energiezuinig gebouwd en elkappartement krijgt een eigen warmtepomp en zonnepanelen voor het opwekken van energie.
Bereikbaarheid en infrastructuur
Met de afronding van de nieuwbouwwijk Bornsche Maten worden ook de plannen voor herindeling van de infrastructuur actueel. De gemeente kijkt naar de mogelijkhedenom een nog veiliger wegen- en fietspadennet te realiseren rondom de nieuwe wijk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oost Esch
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 279.000,- tot € 357.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden