Eschwonen - Beau

Borne - Borne
Archief

€ 394.500,- tot € 399.750,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 132m2
Kaveloppervlak
233 - 262m2
Inhoud
437 - 437m3

Over dit project

ESCHWONEN - BEAU: 2 ROYALE EN LUXE WONINGEN IN BORNE TYPE JEUX

Het aanbod bestaat nog uit:
- 2 twee-onder-een-kapwoningen, type "Jeux"
- De v.o.n. prijzen zijn inclusief gekozen meerwerk

De bouw is ingepland en ze zijn hier al mee bezig, Roosdom Tijhuis gaat er alles aan doen om de bouw zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en zij streven ernaar om de woningen in het derde kwartaal van 2021 op te leveren. Deze planning is wel afhankelijk van weer en onvoorziene omstandigheden. 

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Gasloos wonen (bodemwarmtepomp)
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en verdieping
- Super duurzaam (EPC 0!) en energiezuinig

OP EN TOP DUURZAAM
EPC 0: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. In 2020 wordt waarschijnlijk een EPC van 0,0 verplicht. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eschwonen - Beau
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Prijs
€ 394.500,- tot € 399.750,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden