Eschwonen - de Hoeve

Borne - Borne
Actueel aanbod

€ 279.500,- tot € 315.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 130m2
Kaveloppervlak
135 - 223m2
Inhoud
425 - 470m3

Over dit project

Eschwonen 19 woningen ‘De Hoeve’

In een veilige en kindvriendelijke woonwijk in Bornsche Maten, aan de rand van het fraaie buitengebied van Borne, wordt De Hoeve gerealiseerd. De Hoeve is de jongste loot aan de tak van nieuwbouwprojecten van De Bongerd v.o.f. in De Bornsche Maten. Ook De Hoeve is gelegen in het deelplan Eschwonen, en bevat 6 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. Aan de Honingbes staan twee rijen van zes en zeven woningen naast elkaar.

Je hebt hier dus keus uit vier hoekwoningen en negen tussenwoningen. De woningen hebben een klassieke en stijlvolle architectuur. Door het witte keimwerk op de verdieping krijgt elke woning een eigen karakter. De woning op de hoek van Piepersveldweg en de Honingbes wordt voorzien van een markante dwarskap. Aan de Rozenbottel staat één korte rij van zes woningen. Ook in deze rij hebben alle woningen een langskap, behalve één woning op de hoek die een dwarskap heeft. Door deze bijzondere twist heeft deze woning extra veel leefruimte op de tweede verdieping. Welke woning kies jij?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eschwonen - de Hoeve
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
19
Prijs
€ 279.500,- tot € 315.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden