Spinnersbrink

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Borne - Borne
Actueel aanbod

€ 349.500,- tot € 659.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 167m2
Kaveloppervlak
135 - 480m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De fraaie wijk Bornsche Maten in Borne is een populaire nieuwbouwwijk in de regio. Om te voldoen aan de grote vraag, komt er eind dit jaar weer een nieuwbouw project in verkoop in het plandeel Eschwonen.

Dit mooie nieuwbouwproject wordt ontwikkeld door de in Borne bekende partij V.O.F De Bongerd en gaat ‘Spinnersbrink’ heten. Vlak bij het pompgebouw, dat bekend staat als het ‘Watermachientje’, worden in deze eerstvolgende fase 33 nieuwe woningen ontwikkeld: rijwoningen, 2^1 kap woningen en vrijstaande woningen. Bij de ontwikkeling van de tegenover liggende rijwoningen is qua uitstraling rekening gehouden met het Watermachientje, dat begin 1900 het water van de kleigaten overbracht naar een waterzuiveringsinstallatie van de textielfabrieken. Kortom, naadloos aansluitend bij de historie, maar ook bij de rest van de wijk.

Wil je ook op de hoogte gehouden worden van dit onderscheidende project, ga dan naar de website https://www.woneninbornschematen.nl/spinnersbrink

Meer informatie

Kenmerken

Project
Spinnersbrink
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
33
Prijs
€ 349.500,- tot € 659.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden