Weverserf & Bleekershof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Borne - Borne
Actueel aanbod

€ 380.000,- tot € 652.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 166m2
Kaveloppervlak
145 - 440m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Zie jij jezelf wel wonen op deze gewilde locatie in Borne? De Bornsche Maten wordt binnenkort verder uitgebreid met 30 luxe woningen in het nieuwe plan Weverserf en Bleekershof (fase 1 en fase 2). Er worden 6 twee-onder-één-kapwoningen en 14 vrijstaande woningen gerealiseerd in deelplan Weverserf en 10 rijwoningen Bleekershof waarvan 2 met garage.

Bleekershof
10 rijwoningen, allemaal binnen de authentieke sfeer, met de subtiele industriële twist die past bij het textielverleden, en vooral ook bij het historische 'watermachientje'. De woningen zijn natuurlijk gasloos en worden zeer compleet uitgevoerd: inclusief badkamer en sanitair, een keuken en zonnepanelen. En, twee van de hoekwoningen hebben zelfs een garage. Alle woningen zijn fraai gelegen aan een groene speelplek, en daarmee ideaal voor starters of jonge gezinnen.

Weverserf
Nu te koop: hier worden zes 2-1-kapwoningen en 14 vrijstaande woningen gerealiseerd in verschillende types, met en zonder topgevel. De wisselende positionering van de woningen op de kavel en de karakteristieke architectuur geven het plan een speelse aanblik. Zo ontstaat een stijlvolle woonbuurt met een heel eigen sfeer.

Meer informatie over dit project? Ga dan naar www.woneninbornschematen.nl/.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weverserf & Bleekershof
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 30 beschikbaar
Prijs
€ 380.000,- tot € 652.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden