Bleekershof fase 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Borne - Borne
Actueel aanbod

€ 495.000,- tot € 665.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 163m2
Kaveloppervlak
255 - 455m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De woningen van Bleekershof hebben een stoere industriële uitstraling. De langskap wordt afgewisseld door een dwarskap met een topgevel, wat zorgt voor een afwisselend beeld. Er is gekozen voor een oranjebruine baksteen met warme, gemêleerde tinten. De mix met donkergrijze, antracietkleurige dakpannen en een industriële raamverdeling maakt het totaalplaatje robuust. Verschillende verbijzonderingen, zoals de variaties en contrasten in het metselwerk en de rollagen geven de stijl authenticiteit. Hier komt de geschiedenis tot leven!

Zie jij jezelf wel wonen op deze gewilde locatie in Borne? De Bornsche Maten wordt binnenkort verder uitgebreid met 12 luxe woningen in het nieuwe plan Bleekershof. Er worden 4 twee-onder-één-kapwoningen en 8 vrijstaande woningen gerealiseerd in verschillende types. De karakteristieke architectuur, met bijzondere metselwerkaccenten geeft de woningen een speelse aanblik. Door de ligging in het zuidelijke deel van het plan, hebben de meeste woning een vrij uitzicht over de weilanden

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bleekershof fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
11 van 12 beschikbaar
Prijs
€ 495.000,- tot € 665.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden