Eschwonen

Borne - Borne
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Centraal in Twente met een prachtig landschap als cadeau. De Bornsche Maten is geen woonwijk zoals alle andere. Wonen in het groen en de bossen op fietstafstand zijn uniek. De wijk zelf is ruim van opzet en kent een enorme vari�teit aan woningen. Voor de Bornsche Maten is veel belangstelling, zowel voor de projectbouw als de vrije kavels.

De wijk is opgebouwd uit zeven woonsferen, centraal om het Bornsche Beekpark. In 2006 is gestart met de ontwikkeling van de deelgebieden Nieuw Borne en Oost Esch. In 2009 is Tuinstad gestart en in 2011 zijn in Singelwonen de eerste woningen gebouwd. In 2017 zijn de eerste woningen in de Veste opgeleverd.
Vanaf 2018 zijn de woningen in verkoop en vanaf 2019 zal er in Eschwonen worden gebouwd.

Bornsche Maten is niet alleen een mooie wijk, maar ook een wijk die klaar is voor de toekomst.

In de eerste fase zijn Nieuw Borne en Oost Esch ontwikkeld. Voor het overgrote deel zijn die plandelen gereed. In de tweede fase zijn Tuinstad en Singelwonen al ontwikkeld en ook grotendeels gereed. In het deelgebied de Veste is een brede school met de sporthal in gebruik genomen.

Eschwonen is vanaf 2017 ontwikkeld. Toch alvast een korte impressie.


Eschwonen
Divers en gevarieerd, voor een groot deel extensief bebouwd, daarnaast verspreid gelegen, meer intensief bebouwde blokken. Woonbuurt van ca. 350 woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eschwonen
Koopwoningen
300 (waarvan 400 beschikbaar)
Huurwoningen
50 (waarvan 200 beschikbaar)
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden