De Veste

Borne - Borne
Actueel aanbod

€ 200.000,- tot € 350.000,-
€ 600,- tot € 1.200,-

Over dit project

Centraal in Twente met een prachtig landschap als cadeau. De Bornsche Maten is geen woonwijk zoals alle andere. Wonen in het groen en de bossen op fietstafstand zijn uniek. De wijk zelf is ruim van opzet en kent een enorme variëteit aan woningen. Voor de Bornsche Maten is veel belangstelling, zowel voor de projectbouw als de vrije kavels.

De wijk is opgebouwd uit zeven woonsferen, centraal om het Bornsche Beekpark. In 2006 is gestart met de ontwikkeling van de deelgebieden Nieuw Borne en Oost Esch. In 2009 is Tuinstad gestart en in 2011 zijn in Singelwonen de eerste woningen gebouwd. In de Veste zijn in 2017 de eerste woningen gebouwd.

Bornsche Maten is niet alleen een mooie wijk, maar ook een wijk die klaar is voor de toekomst.

In de eerste fase zijn Nieuw Borne en Oost Esch ontwikkeld. Voor een groot deel zijn die plandelen al gereed. In de tweede fase zijn Tuinstad en Singelwonen al ontwikkeld. In augustus 2015 is de brede school met sporthal in het deelgebied de Veste in gebruik genomen.

De Maten en Eschwonen, de 3e fase van de Bornsche Maten, wordt vanaf 2017 ontwikkeld.

De Veste wordt de plaats binnen Bornsche Maten waar het voorzieningenniveau zich zal concentreren. Ook komen er ca. 150-200 woningen, gestapeld en grondgebonden, koop en huur.

Ligging
De Veste is een centraal in de wijk Bornsche Maten gelegen kleinschalig woon- en voorzieningengebied.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Veste
Start verkoop
2019
Start verhuur
2019
Realisatie
2019
Koopwoningen
30
Huurwoningen
30
Prijs
€ 200.000,- tot € 350.000,-
Huurprijs
€ 600,- tot € 1.200,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden