Oost Esch

Borne - Borne
Actueel aanbod

€ 220.000,- tot € 430.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Ligging
Oost Esch ligt aan de westzijde tegen de bestaande bebouwing van de woonwijk 'Zuid Esch'. Het ligt ten zuiden van het Watertorenpark en ten westen van het Bornsche Beekpark.

Architectuur
Het is een eigentijdse, moderne woonbuurt. Dit uit zich in een grote mate van vrijheid in materiaalgebruik (duurzaam), kleuren (lichte tinten) en vormen (met of zonder kap).

Stedebouwkundige opzet
De stedebouwkundige opzet uit zich in groene geledingszones die het wonen met het Bornsche Beekpark verbinden. Deze openheid in oost-west richting versterkt de verbinding met de bestaande wijk Zuid Esch.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oost Esch
Koopwoningen
30 (waarvan 65 beschikbaar)
Huurwoningen
25
Prijs
€ 220.000,- tot € 430.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, groter dan 15 m2, Kleiner dan 5 m2
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden