Terug naar Project

D

LUXE APPARTEMENTEN OP DE BORNSCHE MATEN!

Appartementen:
De 15 luxe appartementen van Oost-Esch zijn verdeeld over 4 verdiepingen, alle voorzien van tuin of ruim balkon, 2 slaapkamers, een berging en tenminste 1 parkeerplaats. De woningen op de bovenste verdieping hebben 2 parkeerplaatsen. Woonoppervlaktes variëren tussen de 80 m2 en 107 m2.

In totaal worden er 2 appartementencomplexen gerealiseerd waarvan één bestemd voor verhuur. De ligging van de 2 complexen is gelegen aan Het Reef, nabij de hoofdtoegang van de wijk Bornsche Maten. Ze zijn gesitueerd in een fraaie groene setting, met tussen- en naastgelegen wadi's en bestaande bomen. Het privégedeelte - gebouw en buitenterrein - van de appartementencomplexen wordt omzoomd door een groene haag. Het parkeren van de beide complexen is gesitueerd aan de voorzijde - aan Het Reef. De koopappartementen kenmerken zich door het ruime balkon of de tuin van respectievelijk 15 m2 en 18 m2, de hoge kwaliteit van afwerking en de energiezuinige maatregelen door middel van zonnepanelen en warmtepompen.

Start bouw:
Het streven is om in de tweede helft van 2019 te starten met de bouw van de appartementen. Dit alles is natuurlijk sterk afhankelijk van de verkoop en de planning van de bouwwerkzaamheden.

Informatie:
Meer informatie over de locatie, appartementen en het proces vindt u op www.oost-esch.nl of u kunt bellen met Nieuw Wonen in Twente op telefoonnummer 085 – 273 23 77. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich tevens inschrijven op de website van Nieuw Wonen Twente: www.nieuwwonentwente.nl.

Bijzonderheden:
- SWK garantie;
- De appartementen worden zonder keuken opgeleverd;
- Eigen warmtepomp + 6 zonnepanelen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 260.000,-
Woonoppervlakte 80 m2
Inhoud 240 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
3 - - 80 m2 2 240 m3 Verkocht