Dikkershof

Borne - Borne
Actueel aanbod

€ 290.000,- tot € 335.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 124m2
Kaveloppervlak
127 - 208m2
Inhoud
480 - 480m3

Over dit project

NIEUWBOUWONTWIKKELING DIKKERSHOF TE BORNE

Nieuw te realiseren: 10 fraaie levensloopbestendige woningen in Borne

Verheugd zijn wij te kunnen mededelen dat wij op 29 november in verkoop zullen gaan met 10 geweldige bungalows, gelegen aan de Molenstraat in Borne!

Op korte afstand van het centrum van Borne, het station en uitvalswegen, maar toch in de luwte en in een rustig hofje gelegen, worden 10 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De woningen bieden uitkomst voor hen die op zoek zijn naar een fijne en rustige woonplek om lange tijd te kunnen blijven wonen en waar baden en slapen op de begane grond gesitueerd zijn.

Het afwerkingsniveau zal vanzelfsprekend van deze tijd zijn; zo hebben de woningen een erg lage EPC-waarde door toepassing van een warmtepomp en zonnepanelen, is iedere woning voorzien van twee badkamers en treft u op de verdieping standaard een fraaie dakkapel en een dakraam. De hoge mate van isolatie en vloerverwarming op de begane grond en verdieping maken de woningen zeer comfortabel om in te leven. Met diverse opties kunnen de woningen eventueel verder naar wens worden vormgegeven.

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning met tuin en benieuwd naar de details? Laat u dan informeren tijdens de informatiemiddag bij Kir Royal! U bent hier van harte welkom op vrijdag 29 november, tussen 16.00 uur en 18.00 uur, waar wij u graag verder informeren over deze ontwikkeling en de mogelijkheden. Wij zien u graag dan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dikkershof
Start verkoop
29-11-2019
Koopwoningen
10
Prijs
€ 290.000,- tot € 335.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden