Dikkershof

Borne - Borne
Archief

€ 290.000,- tot € 335.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 124m2
Kaveloppervlak
127 - 208m2
Inhoud
480 - 480m3

Over dit project

Nieuw te realiseren: 10 fraaie levensloopbestendige woningen in Borne!

Op korte afstand van het centrum van Borne, het station en uitvalswegen, maar toch in de luwte en in een rustig hofje gelegen, worden 10 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De woningen bieden uitkomst voor hen die op zoek zijn naar een fijne en rustige woonplek om lange tijd te kunnen blijven wonen en waar baden en slapen op de begane grond gesitueerd zijn.

Het afwerkingsniveau zal vanzelfsprekend van deze tijd zijn; zo hebben de woningen een erg lage EPC-waarde door toepassing van een warmtepomp en zonnepanelen, is iedere woning voorzien van twee badkamers en treft u op de verdieping standaard een fraaie dakkapel en een dakraam. De hoge mate van isolatie en vloerverwarming op de begane grond en verdieping maken de woningen zeer comfortabel om in te leven. Met diverse opties kunnen de woningen eventueel verder naar wens worden vormgegeven.

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning met tuin en benieuwd naar de details? Neem dan contact op met één van onze makelaars. Wij informeren u graag verder over deze ontwikkeling en de mogelijkheden.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio.
Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dikkershof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 290.000,- tot € 335.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Borne.

Aanmelden