Terug naar Project

Hoekwoningen

NIEUWBOUWONTWIKKELING DIKKERSHOF TE BORNE

Nieuw te realiseren: 10 fraaie levensloopbestendige woningen in Borne!

Op korte afstand van het centrum van Borne, het station en uitvalswegen, maar toch in de luwte en in een rustig hofje gelegen, worden 10 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De woningen bieden uitkomst voor hen die op zoek zijn naar een fijne en rustige woonplek om lange tijd te kunnen blijven wonen en waar baden en slapen op de begane grond gesitueerd zijn.

Het afwerkingsniveau zal vanzelfsprekend van deze tijd zijn; zo hebben de woningen een erg lage EPC-waarde door toepassing van een warmtepomp en zonnepanelen, is iedere woning voorzien van twee badkamers en treft u op de verdieping standaard een fraaie dakkapel en een dakraam. De hoge mate van isolatie en vloerverwarming op de begane grond en verdieping maken de woningen zeer comfortabel om in te leven. Met diverse opties kunnen de woningen eventueel verder naar wens worden vormgegeven.

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning met tuin en benieuwd naar de details? Neem dan contact op met één van onze makelaars. Wij informeren u graag verder over deze ontwikkeling en de mogelijkheden.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio.
Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 290.000,- tot € 335.000,-
Kavel 132 m2 tot 208 m2
Woonoppervlakte 124 m2
Inhoud 480 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - 124 m2 3 480 m3 Verkocht
5 - 124 m2 3 480 m3 Verkocht
6 - 124 m2 3 480 m3 Verkocht
8 - 124 m2 3 480 m3 Verkocht